Tuesday, January 20, 2009

Een jongerenvakantie op Kreta

Kretia is al jarenlang één van de populairste bestemmingen voor een jongeren vakantie. Elk jaar trekken duizenden Nederlandse jongeren naar Chersonissos. De keuze voor Chersonissos is logisch omdat vooral het uitgaansleven hier in de zomermaanden volop bruist. Dat uiteraard in combinatie met de factoren zon, zee en strand die op heel Kreta aanwezig zijn.

Alles dicht bij elkaar
Het fijne aan Chersonissos is dat je alles te voet kunt doen. Chersonissos is vrij compact waardoor je hotel of appartement zelden meer dan 10 minuten van het centrum lopen is. In het centrum komt alles samen: heerlijke stranden, gezellige terrasjes, de vele kroegen en discotheken en winkeltjes waar je volop kunt shoppen. Aan de westzijde van de boulevard bevindt zich de haven van waaruit er volop excursies vertrekken en aan de oostzijde bevindt zich het beroemde Starbeach. Daar wordt gefeest en is het overdag vooral een ontmoetingsplaats voor jongeren.

Het meest voor de hand liggende is om een jongerenvakantie te boeken bij de bekende aanbieders als GoGo Tours, Beachmasters, X-Travel, Husk of GoFun. Deze reisorganisaties hebben voor jongerenreizen speciale hotels uitgezocht en hun reisleiders organiseren speciale excursies en evenementen voor jongeren.

No comments: